Tuesday, February 27, 2007

Ureterovesical Junction Kidney Stone

GET THE NEWS OF THE DAY CLUB PAPILLON

I receive and the public. Taken from "Club Papillon" by Paolo Massobrio.

Well, this week we had a bath of goodness in the province of Pisa. First, almost in the shadow of the tower, we were in store for more good things Read all of Tuscany or Cibitalia , (050.551685) where we met even the owner of the legendary pie Pistocchi and many other specialties. Then the station of San Giuliano, which is a reference point where to stop to read and write and to learn the extraordinary deposits of this area, primarily oil. And here is the extra virgin olive Nicola Bovoli Vicopisano that we will put a raw dressing for a simple plate of pasta in white Martelli of Lari, where you feel the taste of corn still in its fragrance. The sausage is the Salumeria Toscana di San Giovanni alla Vena, or exceptional brawn, while the rest greedy l’abbiamo fatta dai “Compagni di merende” (tel. 050799758), un circolo dove una griglia accesa cuoce una carne di chianina impareggiabile. Ci siamo sentiti a casa. Infine il dolce commovente, che รจ una torta tipica della Pasqua, prodotta a Caprona dalla pasticceria Centoni (tel. 050788295). Si tratta della Schiacciata, preparata con tripla lievitazione con farina di frumento, zucchero, uova, burro, vaniglia, anice, sale e lieviti di birra. In loco lo mangiano con il salame, noi lo abbiamo apprezzato con un goccio di Marsala, provando gusti di altri tempi e una fragranza inusitata.

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