Tuesday, November 28, 2006

Brampton Cineplex Odeon

My Sacher cakes


From what I understand the recipe for Sacher does not really exist, or rather, the original is filed and we do not just have to go to trial and try to get closer to what we can to the original (or rather, what we like!)

do so is not very difficult, indeed, just have a little bit di pazienza!

La glassatura originaria doveva essere fatta solo ed esclusivamente di cioccolata, io ho trovato questa a casa cavoletto e mi è sembrata molto più goduriosa!

Beh. Pronti? Partenza...Via!

Per uno stampo di 24 cm di diametro (io l'ho usato di 28 e infatti è un pò bassa):

Torta base:

-250gr di cioccolato fondente (min 65%)
-8 uova
-250 gr di burro
-250 gr di zucchero
-230 gr di farina
1 bustina di zucchero vanigliato
Sale
400 gr di marmellata di albicocche (di quella buona)

Per la glassa :

-350 gr di cioccolato fondente
-125 gr di panna fresca
-30 gr di zucchero

1)Fondere il cioccolato o a bagno maria o a microonde a 500 di potenza max, per circa 3 minuti e tenere da parte. In una ciotola capiente lavorare il burro molto di molto morbido tagliato a pezzettini con lo zucchero e un pizzico di sale fino ad ottenere un composto alquanto spumoso. Versare in questa crema molto lentamente il cioccolato fuso e mescolare per benino. Aprite le uova ad una ad una, mettendo gli albumi in una ciotola a parte, e i tuorli nella crema di cioccolato amalgamandoli uno alla volta.

2)Montare a neve ferma gli albumi con un pizzico di sale e unirli al composto principale stirring up and top down.
Now add the sifted flour, mixed with baking powder, mixing it all with a wooden spoon until a smooth cream.

Pour into a springform pan of 24 cm in diameter has been buttered and floured and bake at 180 degrees for about an hour.
cooking occurs by inserting a toothpick in the center of the cake. If comes out clean and smelled something burning is ready:)))

3) Let the cake cool for good, even overnight if you do not have time to go.
Cut it in half (trying to go straight with a long serrated knife type of bread, being careful in this operation otherwise we will break everything)
Spread the jam on one half and close.

4) Moment icing.

Melt chocolate in microwave or over hot water in a saucepan caramelize
20 grams of water with 30 grams of sugar.
In another saucepan heat the cream but do not boil. When the water is ready mix it with cream and sugar, remove from heat, add the melted chocolate now and turn turn turn until it becomes all black.

Now you have the cake frosting. Well. Do yoga? No? Ouch ... Ouch.
Place cake on a cardboard the same diameter, for food (or alternatively on a platter see photos, success is poor but functional!) Place the center of the cake slowly and spread the icing with a long blade or a knife. Try to cover the cake evenly, dropping the icing on the sides and spreading them well. The glaze will look so much at this point. Continue to pour on the cake, frosting to have a high top (bbuona).
Finished? We will have chocolate in places that we do not remember having. Take a shower. And put the pie in the fridge!

Spanish Parmesan Cheese

The thistle oil, garlic & chilli

thistles I have always been a sad one. Vilified by all, cooked in a gratin drowned by the sauce and nutmeg, as if to clear the taste. Poor things.

I had never cooked, but then, with the usual box of organic, I have found quite a few in the fridge. Roll up our sleeves. I was going to make them exactly as tradition winter gratin wants. But then I tasted them and I read it I thought. I think they taste very similar to the artichoke, Jerusalem artichoke very nearly, a neighbor of celery, delicate aftertaste. In short, the thistles have a character all their own, so I fried them.

Clean thistles by cutting the leaves to remove the green part then pull the threads as you would for celery or fennel. Delete if there are thorns and wet them just like artichokes with lemon blacken otherwise.

boil in abbondante acqua leggermente salata e acidulata con il succo di mezzo limone per almeno un'oretta. Quando sembreranno morbidi scolarli e farli saltare in padella con olio evo, un peperoncino e uno spicchio d'aglio.

Ah, dimenticavo, dato che...ogni erba che viene su ha sempre le sue virtù, i cardi sono ricchi di calcio, potassio e sodio.

Tuesday, November 21, 2006

Types Of Muscle Relaxant

curry risotto with cabbage and salted pumpkin


Il cavolo nero possiede tutte le proprietà note dei cavoli, rivitalizzante, depurativo autoimmunizzante antiinfluenzale e, dicono, utile nella prevenzione dei tumori.

La zucca è ipocalorica, ricca di vitamina A , betacarotene potassio calcio fosforo e molte fibre. Cosa che non sapevo ma troppo utile è che l'estratto di zucca unito al latte è indicato nel controllo delle nausee mattutine e per i disturbi gastrici.

Insomma aggiungiamoci poi il fatto che insieme rappresentano al meglio l'autunno il freddo e il conforto, ecco qui un risottino facile facile.

Per due persone:

-3 tazzine di caffè riempite di riso per risotto (vialone, carnaroli)

-mezza cipolla

-c/a 2 etti di zucca

-4 o 5 foglie di cavolo nero

- 1 cucchiaino colmo di curry

-olio evo

-un paio di litri di brodo vegetale

-un pezzetto di burro

Preparate il brodo vegetale o semplicemente un paio liters of boiling water slightly salty.

Cut all vegetables into small pieces. In a pan heat 3 tablespoons oil, then fry the onion. Once dried add the cabbage and cut into strips deprived of part of the coast harder, add a ladle of broth mix cover and allow to evaporate for about ten minutes. Then add the diced pumpkin, a ladle of broth, cover and allow to soften for 5 minutes. Pour the rice and cook. Cover with the broth, pour a teaspoon of curry mix, reduce heat and let go until cooked rice (about 18 minutes), adding the broth as the rice absorbs it. When cooked mix it all with a bit of butter, season with salt and serve.

Friday, November 17, 2006

What Can I Buy My Nephew For His 3rd Birthday

Focaccia Grape

With the box of organic fruit that I take every week, I received a lot of grape queen, with very good sweet beautiful grains firm and tasty. Since I was a little insane and I have the passion to eat almost every kind of fruit bread, tangerines and oranges are the ultimate goodness, followed by apples, grapes, bananas .... And so I came up with a great desire of this marriage, I was inspired here but I tried to make it salty, so you can bring to the table along with the normal ... or make bread or eat it after dinner snack .... ... : P

I did not use the traditional yeast because lack of time. The result was a cake made tougher, not suitable for sauces here, but uvula delicious and tasty.

For a mold of c / a 22 cm diameter

- 300 grams of flour

-1 heaping tablespoon of salt

-2 tablespoons extra virgin olive oil

-1 tablespoon baking pies for instant

-1

glass of water - about twenty grains of salt grape-

Wash grapes, cut the beans in half and remove the seeds.

Mix the flour with water, oil and the teaspoon of salt (if the dough is too wet aggiungere farina, e viceversa). All'ultimo incorporare il lievito. Stendere con le mani l'impasto in una teglia da forno unta di olio. A questo punto, sull'impasto appoggiare l'uva spingendo bene chicco per chicco per farli "incastrare" nella pasta. Cospargere con un pizzico di sale grosso ed un filo di olio.

Infornare in forno già caldo, a 200° per un'oretta. (Ogni forno è bello a mamma sua, quindi dopo una mezz'oretta si inizia a verificare la cottura!)

Wednesday, November 15, 2006

Skate Sharpeners For Sale

She to him: visions semi-series for a weekend of relaxation



Già. E' giovedì e penso al weekend.
E chi vuole capire capisca e chi vuole annotare annoti....

Venerdì : Lasciatevi logorare bustle of modern life. Run from one side of your town, trying desperately not to be late for the usual commitments of Friday evening .. When you just swallowed a frugal dinner, not even smoke, run the cold and frost to the collection point of your fruits and vegetables, 10 pounds of goodness with you load on your motor and then prance toward the house of your friends with hungry chips and beer, your brains on how the scorpion dies cabbage as big as king kong and lambiccatevi the brain to save the world with a dice roll. At three o'clock in the morning when you will never get more eyes and make you nap-nap sleep rimettetevi on the bike from cold and gelo e correte verso casa facendo slalom fra le macchine in piena corsa in cerca di donnine facili.
Dormite. Anzi crollate sulla vostra settimana enigmistica facendo schiuma dalla bocca come Homer Simpson. Meglio di Homer Simpson.

Sabato :e invece finalmente il sabato arriva. Svegliatevi con calma lasciando al vostro corpo il privilegio di darsi una sveglia propria.
Dirigetevi lenti, con calma, verso la macchina a gas ed adagiatevi la moka. Ritornate a letto e svegliate la vostra compagna(!) con baci leggeri e poco invasivi e massaggi rigeneranti sulla schiena usando tutta la delicatezza che non sapevate di avere.
Il caffè è uscito. Dirigetevi con leggerezza ed agilità verso la cucina. Servite the coffee. Arrange on a platter the good things bought for the occasion: fresh milk, cereals and organic muesli, nuts and honey which are now produced in industrial quantities by the holy hands of the holy woman who also attends and hosts, yogurt jelly, yogurt with nuts, fresh fruit, grapes, apples, sugar cane.
Slightly open the shutters and windows and have a healthy and refreshing breakfast.
Someone will buy the papers at this point. Read more in the company of your companion between a laugh and a smile.
Upon completion of your biological functions without any hesitation, and many more.

your way to your house and you will make a purifying bath. Your credit computer will keep you company all the time that your woman will go to meeting new friends with yoga yogi yogis eating whole cakes too. Do not ask yourself why you need to go to yoga. Do not be useless questions. Meanwhile
you do not have to do is look for good movies to enjoy Berlin on Sunday.
Your loved one will be happy you calm and relaxed. Ready to put on pajamas, prepare a plate of spaghetti and put in front of the TV to see Maria De Filippi (or at your chosen cinema pass, b-movie waaay undemanding)
He comes home ... and if she will feel generous and magnanimous the trumpet is open-minded. Otherwise, kiss and sunk in the favorite book ... avvolti da morbide coperte.

Domenica : OHHHHHHHH finalmente domenica diceva un film (mi sembra). Sveglia vedi sabato mattina. Me se la sera prima lei è stata spupazzata a dovere è probabile che si svegli di buonumore e che ti porti lei la colazione e ti faccia i massaggi e ti adori per un po’. Purtroppo non potrai mangiare le leccornie della mattina prima visto che saranno alla casa di cui di lei. Inconvenienti.

Ciabattando dirigetevi verso il salone e godetevi “Il cielo sopra berlino” di Wenders. E a raffica tutti i film che avrete scelto il giorno prima!
Godetevi la partita pomeridiana. Date sfogo a tutti i vostri più abietti stati d’animo. Urlate bevete birra and hard liquor belch curse. Well. Bring out the gollum who is in you.
Come back from the game focus on regenerative activity, watered the balcony and talk to the plants, you take oxygen to your lungs, take a nice nap.
Wake up and if she will again be in a good mood, give us in, otherwise prepared a lovely tea for two ....

idly and then ... And then you decide what to do in the evening. Another film? Another film? A lazy drink with friends?
Insomma.Godetevela.

Friday, November 10, 2006

How Do I Write A Letter To My Son's Coach?

Dolcetti carrots and almonds with orange icing

These cakes I've made here to bring a good and healthy dessert to my grandchildren acquired. Their flavor is a bit spartan ma la glassatura li rende saporiti dolci e scioglievoli.

Insomma, il risultato è stato che i bimbi prima si sono divorati la glassa e poi il resto!!!:)

Ho usato tutti alimenti biologici, la nuova fissazione (ben ripagata in verità) del momento!

Per una decina di dolcetti :

- 4 uova

-3 carote

-160 gr di zucchero di canna (ma anche semplice)

-120 gr di burro

-160 grdi farina

-un cucchiaino colmo di lievito in polvere per dolci

-80 gr di farina di mandorle

Per la glassa :

-100 gr di sugar

-3 tablespoons of orange juice


Finely grate the carrots and let them dry on a layer of absorbent paper.

Mix well the eggs well with sugar and add melted butter. Add the sifted flour and mixed with yeast, almonds and, last, carrots.
Pour spoonfuls of the mixture into muffin papers (or only in a pan of c / a 22 cm diameter greased and floured) and bake in a pan instead of muffin.
Bake in preheated oven at 160 degrees for 25 minutes.
cool, prepare the icing: Mix icing sugar with three tablespoons of juice and spread on cake.

Thursday, November 2, 2006

Canary Islands Vs Mauritius Honeymoon

Gateau Potato


Il tipico piatto da un mercoledì di festa da mangiare spalmati sul letto guardando i tg! Quel giallo li è la mia amata copertina di pile! Un pò di coccole, le patate coccolano l'intestino, il gateau mangiato caldo/tiepido coccola il palato e la gola dopo i primi freddi....

- 1 kg di patate

-250 ml di latte intero

-50 gr di burro

-2 uova

-1 etto di prosciutto cotto

-1 mozzarella fior di latte

-pangrattato

- sale pepe & noce moscata

Lessare le patate e passarle al passaverdura dentro una ciotola capiente. Aggiungere il burro sciolto, girare, aggiungere il latte riscaldato il sale il pepe e abbondante noce moscata (gli da quel sapore di un certo nonsochè, di piatto antico). Incorporare le due uova.

Prendere una teglia da torta imburrare le pareti e spolverare con del pangrattato. Formare il primo strato di patate con metà del composto. Sulla superficie tagliuzzare la mozzarella e adagiare i pezzetti del prosciutto cotto (affettato, non a cubetti). Io personalmento l'ho caricato anche con dei piccoli dadini di provola affumicata (che si sa, la metto ovunque).

Ricoprire con l'altra metà del composto. Coprire la superficie con abbondante pangrattato e fiocchetti di burro qua e la.

Infornare a 180° per una 40ina di minuti.. fare le porzioni nei piatti, metterli in un largo vassoio e correre sotto le coperte!

P.S. In teoria ci andrebbe il parmigiano grattuggiato! Una manciata nel composto di patate e una bella spolverata sulla superficie insieme al pangrattato. Io non lo uso mai nelle ricette perchè il mio assaggiatore di fiducia è visibilmente schifato dal suo sapore.....uff.